We hebben dit jaar heel veel te vieren; het 200-jarig bestaan van de Teunismolen, het 50-jarig jubileum van onze toneelvereniging S.I.0.S en het feit dat we na 2 jaar COVID weer kunnen/mogen vieren! Om deze reden is het openluchtspel ‘Brandstof’ tot stand gekomen, dat is geschreven door Theo Soontiëns.

Reis met ons mee naar De Heurne ergens eind jaren 50 / begin jaren 60 – in een eeuw als deze komt de wereld naar je toe, en dat is nogal ingrijpend in een kleine gemeenschap als De Heurne! Wanneer als toppunt van de modernisering de Teunismolen ook nog eens een motor krijgt, is het duidelijk voor sommigen: de wereld loopt op zijn eind. Maar anderen moeten hier alleen maar heel hard om lachen. Maar de jeugd die weet het: ‘The Times They Are A-Changin’.

Kom genieten van het leuke verhaal, een avond vol plezier en herkenning. En sluit de avond mooi af op de ‘afterparty’, met een drankje van Bruggink op ons horecaplein en de hits van Onwies. Kortom, dit feestje wil je niet missen – kom met ons vieren op 24 / 25 / 29 juni bij de Teunismolen!